Fa'afou lau gaosiga o seevae i seevae fa'autometi masini pito i luga

O loʻo i ai se suiga i le pisinisi seevae, faʻafetai i le faʻaofiina o le lalagainaseevae masini pito i luga.O nei masini e folafola atu e fausia se auala fou mo le pisinisi seevae, faʻaleleia le tulaga lelei o oloa, ma faʻaitiitia tau, ma avea ai ma tupe faʻafaigaluega taua mo tagata gaosi oloa e faʻamoemoe e tumau i luma i se maketi faatauva.

 

Pe a faatusatusa i luga o paʻu masani, o seevae e iai le pito i luga o le lele e iai le lelei o le mama, manava, ma le mafanafana.Flyknit pito i luga ua avea ma vaega taua o mea pito i luga.Ma o le flyknit seevae pito i luga e faia e le masini lalaga Flat, e pei o Tongxing masini lalaga mafolafola.

 

O le lalagaina pito i luga i seevae pito i luga e ofoina atu le tele o mea lelei.E fa'ataga ai le tipi fa'asolosolo ma le sa'o, fa'aitiitia otaota mea ma fa'amautinoa le tutusa o pea seevae uma e gaosia.E le gata i lea, e mafai ai ona fausia ni mamanu lavelave e faigata ma e alu ai le taimi e ausia ma le lima.

 

O le tasi fa'amanuiaga autu o le fa'ateleina o le saoasaoa ma le gaosiga.O masini lalaga mafolafola e mafai ona fa'agaioi pea e aunoa ma ni malologa, e matua fa'asili i luga o metotia tusi ma fa'amalieina mana'oga maualuga e aunoa ma le fa'afefeteina o taimi ta'ita'i.O lenei fa'ateleina le lelei e mafai ona avea ma fa'atauga taua mo fa'ailoga o lo'o va'ava'ai e vave aumai sitaili fou i le maketi.

 

E le gata i lea, o le masini pito i luga o seevae flyknit e saofagā i le faʻaleleia atili o tulaga faigaluega e ala i le faʻaitiitia o galuega faifaipea ma faʻagasologa o galuega, ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o manuʻa i galuega ma faʻaleleia le malosi atoa o tagata faigaluega.

 

Ae ui i lea, o le suiga i le flyknit seevae pito i luga masini e manaʻomia ai le fuafuaina lelei ma le faʻatupeina.E tatau i tagata gaosi oloa ona fa'amautinoa e maua e a latou 'au a'oa'oga talafeagai e pulea lelei ai le tekonolosi fou ma o lo'o iai a latou atina'e e lagolago ai nei masini.

 

I le faaiuga, lalagaseevae masini pito i lugao lo'o fa'atusalia se suiga fa'atusa i le gaosiga o seevae, e ofoina atu fa'amanuiaga e le mafaatusalia e mafai ona si'itia ai le gafatia o le gaosiga o se ituaiga.O le taliaina o masini e le na o le tausisia o le tauvaga;e fa'atatau i le fa'atulagaina o le fa'ata'ita'iga mo le fa'ata'ita'iina o tufuga seevae.

桐星智能图片2

 


Taimi meli: Feb-29-2024